Прес-релізи

Бруківка й революції: 5 причин, чому потрібно на власному досвіді відчути інсталяцію «Ремонт»

До 12 січня 2020 року у фонді ІЗОЛЯЦІЯ триває проект «Ремонт» знаної україно-туніської художниці Надії Каабі-Лінке. В основі інтерактивної інсталяції – бруківка як метафора нестабільності і можливості для змін. Розповідаємо, чому це треба бачити на власні очі, а ще краще – відчувати.

2019-12-12

В театрі «Колесо» заспіває “Grillenparz та Хор цвіркунів”

У рамках проведення Двостороннього року культури між Україною та Австрією 12 грудня о 19:00 на основній сцені Київського академічного театру «Колесо» відбудеться прем’єра вистави для дорослих «Grillenparz та Хор цвіркунів» за п’єсою Томаса Арцта. На прем’єрний показ прилітає автор твору.

2019-12-12

Готель «Іванчо Бірток» у Закарпатті: чому за кордон їхати навіть не варто?

Хто з нас не мріє зустріти новорічні свята на гірськолижному курорті. Найкраще місце для такого відпочинку звичайно Карпати. Крім того, відпочивати в Карпатах можна не тільки взимку, але і в літній період.

Прибуток і ризики ОВДП: повний розбір від експертів Фрідом Фінанс Україна

Сильна сторона державних облігацій - оптимальне співвідношення між доходом і ризиками

Кредитна компанія Мілоан отримала нагороду Вибір споживача 2018

Всеукраїнський галузево-аналітичний центр у рамках програми економічного розвитку регіонів та залучення інвестицій щорічно проводить нагородження кращих підприємств і установ України.

2019-12-12

ТО «Вітряк» представить виставу «Безталанна. Нездійсненне» на AndriyivskyFest (формат «Незалежні»)

Журі театрального фестивалю AndriyivskyFest формату «Незалежні» 5 грудня оцінять виставу «Безталанна. Нездійсненне» (режисер-постановник – Василь Вітер), що представить Творче об’єднання «Вітряк» у Національному Центрі Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса (вул. Володимирська, 23-В, початок о 19:00).

Чорна п'ятниця на сайті УНІКА

Страхова компанія «УНІКА» підготувала спеціальну пропозицію для бажаючих придбати туристичне страхування або страхування квартири або відповідальності перед сусідами